Kedves Vásárlóink!

 

Számunka is eljött az a pont, hogy ismét határozott lépéseket tegyünk a járványhelyzet miatt.

Elsősorban a Ti egészségetek megóvása érdekében 2020. November 17-től ismét rendeléseket veszünk fel, amelyeket két módon tudunk teljesíteni. Lehetőség van arra, hogy a rendelést előre összekészítjük és valamelyik boltunkban át tudjátok azt venni sorban állás nélkül, vagy akár házhoz is szállítjuk.
Fontos, hogy boltjainkban továbbra is a megszokott minőséggel és választékkal igyekszünk Benneteket kiszolgálni, de a továbbiakban az alábbi módokon is elérhettek bennünket. Ezúton igyekszünk minden részletről tájékoztatni Titeket, kérlek olvassátok el a feltételeket.

A rendeléseket telefonon, e-mail útján vagy Facebook privát üzenetben adhatjátok le.

Rendelés leadásnál meg kell adni

  • a megrendelő nevét,
  • telefonos elérhetőségét,
  • illetve házhoz történő szállítás esetén a kiszállítási címet,
  • összekészített csomag rendelése esetén pedig a boltot, ahol át kívánjátok azt venni.

Válaszként minden esetben egy sorszámot fogunk adni Nektek, amivel igazolni tudjátok rendeléseteket.

Rendeléseket minden nap 7.00 és 17.00 között tudtok leadni, amit másnap 10 és 17 óra között fogunk kiszállítani hétfőtől szombatig.
Amennyiben ezen időponton túl történik a rendelés leadása, úgy azt a következő napon tudjuk teljesíteni.
Tatabányára, Tatára és Vértesszőlősre hétfőtől szombatig minden nap tudtok rendelni. Komáromba hétfőtől péntekig szállítunk. A környék településeit felosztottuk, hetente egyszer vagy kétszer szállítunk, amit az alábbi táblázatban láthattok:

A rendelések teljesítése – időben történő leadás esetén – a leadást követő nap. A boltokban átvehető csomagok esetén erre nyitvatartási időben van lehetőségetek, a házhoz történő kiszállítás esetén pedig 10.00 és 17.00 között fognak Kollégáink érkezni a csomaggal. Amennyiben ezektől bármiben eltérnénk, külön felvesszük Veletek a kapcsolatot a rendelésben megadott elérhetőségen.

Sofőrjeink tömbházak esetén a lépcsőház bejáratáig, családi házak esetén a kapuig viszik a csomagot. Fontos, hogy a rendelésben megadott telefonszámon mindig el tudjunk érni Benneteket, mert sofőrjeink azon keresztül jeleznek, amikor át tudják venni a csomagot.

Házhozszállítási igény esetén minimum 10.000 Ft összegű rendeléseket áll módunkban teljesíteni. Természetesen a boltokban történő csomagátvételnél ilyen vásárlási limit nincsen. Áraink minden esetben a boltjainkban alkalmazott kiskereskedelmi árakkal egyeznek meg. Kiszállítási vagy csomagolási díjat nem számolunk fel!

Minden esetben biztosítjuk a boltjainkban megszokott fizetési módok minegyikét, tehát házhozszállítás esetén is lehetőségetek van készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával is fizetni.

Különösen fontos, hogy aki teheti, maradjon otthon! Mi a fentiekkel kívánjuk segíteni az alkalmazkodást a jelen helyzethez és kitartást kívánunk mindenkinek!

Gábor

Pin It on Pinterest