Partnereink mondták

[indeed-my-testimonials group='partnerek' max_num_desc='2000' order_by='date' order='ASC' limit='10' show='name,image,quote' page_inside='0' inside_template='IMTST_PAGE_TEMPLATE' theme='theme_5' color_scheme='ee3733' disable_hover='0' columns='1' slider_set='1' filter_set='0' items_per_slide='1' slide_opt='bullets,autoplay,stop_hover,responsive,loop' slide_speed='5000' slide_pagination_speed='500' pagination_theme='pag-theme1' animation_in='none' animation_out='none']

Rólunk mondták

[indeed-my-testimonials group='partnerek' max_num_desc='2000' order_by='date' order='ASC' limit='10' show='name,image,quote' page_inside='0' inside_template='IMTST_PAGE_TEMPLATE' theme='theme_7' color_scheme='ee3733' disable_hover='0' columns='1' slider_set='1' filter_set='0' items_per_slide='1' slide_opt='bullets,autoplay,stop_hover,responsive' slide_speed='5000' slide_pagination_speed='500' pagination_theme='pag-theme1' animation_in='none' animation_out='none' ]

Innovatív szemlélet

Ami nálunk innováció, partnereinknek a komfortot jelenti. 2016 novemberében megnyitottuk új húsfeldolgozó üzemünket, amelynek köszönhetően immár 300 négyzetméteren, többek között olyan korszerű eszközök segítségével készítjük elő a megrendelt húsokat, mint például daráló-,  kockázó- és vákuumozó  gépek. A húsfeldolgozás korszerűsítésére irányuló projektünk egy mezőgazdasági termékek értéknövelését kitűző konstrukció keretében uniós támogatásban is részesült. Fontosnak tartjuk, hogy termékeinket a legalaposabb ellenőrzés alatt tartsuk, így az üzemben folyó munkát modern számítástechnikai felszereltség és egy gondosan kidolgozott, saját fejlesztésű folyamatirányítási rendszer biztosítja. A húsok frissen tartásáért nagyméretű energiaújrahasznosító hűtőkamráink, valamint a precízen megtervezett hűtött feldolgozótér és hűtött folyosó felelnek. Üzemünk, valamint üzleteink mindegyike rendelkezik HACCP engedéllyel, amelynek a felülvizsgálata rendszeres. Elégedett partnereink száma évről-évre jelentősen nő, így a kereslet maradéktalan kiszolgálhatósága érdekében feldolgozóüzemünk hamarosan további 300 négyzetméterrel kerül kibővítésre.

Precizitás és kényelem

A Gábor Hentes Kft. közel 20 éve kezdte nagykereskedelmi tevékenységét, ma pedig már mintegy 130 étterembe és konyhára szállít gondosan előkészített hústermékeket, hentesárukat, így egyre több ember színvonalas, egészséges étkeztetéshez járul hozzá. Partnereink elsősorban megbízhatóságunk és precíz szállítási feltételeink miatt választanak minket. Lédig és vákuumcsomagolt formában is rendelhető hústermékeinkre vonatkozóan ugyanis kivétel nélkül nyomon követést végzünk, tehát a szállítólevélen minden esetben rögzítjük a nyomonkövtési kódot, szállítás napját, szavatosságot és az eltarthatóságot. A séfek dolgát továbbá jelentősen megkönnyítjük azzal, hogy a megrendelt húsárú mindig időben, ráadásul egyedi igények szerint, előre kért méret, súly illetve forma szerint érkezik a konyhákra.

Rendelés és szállítás

Partnereink a rendeléseket jelenleg telefonon vagy e-mailben adják le számunkra, cégünk azonban már dolgozik a rendelési folyamat olyas fokú fejlesztésén, amely egyértelmű könnyebbséget jelent majd megrendelőink számára. A 2018-as évben ugyanis egy korszerű applikáció használatának lehetőségével bővítjük ki rendelési és nyomon követési tradíciónkat, amely a rengeteg hasznos és kényelmes funkció mellett néhány gombnyomás segítségével akár pár másodperc alatt lehetővé teszi felénk a rendelések leadását.

A Gábor Hentes Kft. a sertés- és csirkehúsok esetében just in time rendszerrel dolgozik, így partnereinknek minden esetben az aznap hajnalban érkezett és frissen feldolgozott hústermékeket szállítjuk, míg a többi termékünkre vonatkozóan a szintén szigorú FIFO rendszert alkalmazzuk.  Autóink fél 6 és dél között szállítanak a megyébe és a Pesti régióba aszerint, hogy partnereink milyen időpontra kérik az adott napi szállítmányt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Pin It on Pinterest