Együtt írjuk a történelmünk.

A Gábor Hentes rendkívül hosszú múlttal rendelkezik, hiszen már felmenőim is hentes mesteremberekként dolgoztak a második világháború előtt Tatabányán. A családi hagyomány útjára lépve tudtam, legalább olyan odaadással és precizitással szeretném elsajátítani ezt a szakmát, ahogyan azt ők még a maitól egy sokkal nyugodtabb világban művelhették.

Gábor

A csapat

Gábor

Gábor

Tulajdonos, Alapító

 
Andi

Andi

Tulajdonos, Ügyvezető

 
Papi

Papi

A mester, nyugdíjas

 
Bianka

Bianka

Gazdasági menedzser

 
Cintia

Cintia

HR menedzser

 
Bianka

Bianka

Gazdasági menedzser

Cintia

Cintia

HR menedzser

Ma már családi vállalkozásként működünk, amelynek gyökerei körülbelül a 80-as évek végére nyúlnak vissza, ugyanis szakmai gyakorlatomat végzősként leendő apósomnál végeztem. Végül úgy alakult, hogy ennek a munkának a rengeteg tudáson felül feleségemet és a családomat is köszönhetem.

Első boltunkat feleségemmel 1990-ben, alig húszévesen, friss házasokként nyitottuk meg Tatabányán volt mesterem segítségével egy bérelt üzlethelyiségben. Emlékszem, spórolt pénzemből műanyag tálakat vásároltam, hogy megkezdhessük tevékenységünket. Három év kemény munka és rengeteg tanulás után végre megvalósíthattam régi álmomat: megnyithattam saját üzletemet, ami a dózsakerti lakótelep szomszédágában épült fel és ma is sikeresen működik. Dózsakerti üzletünket 1996-ban, a bérelt helyiség megszüntetését követően, sárberki boltunk megnyitása követte.

Az ezredfordulón hazánkba is betörtek a hipermarketek, a megnövekedett piaci verseny így kulcsfontosságú változtatásokat követelt tőlünk, amelyre válaszul beszerzési politikánkon változtattunk. A reformoknak köszönhetően ma már a feldolgozás teljes folyamatát mi végezzük és felügyeljük, így nem csupán áraink veszik fel a versenyt  a multinacionális cégek áraival, de termékeink minősége is messze meghaladja a tömeggyártott húsáruk minőségét.

Ezenfelül a tömeggyártott termékek ellen a Gábor Hentes egy új típusú kereslet kiszolgálásával is felvette a a harcot: a 2000-es évek elején a bővítettük eddig kizárólag kiskereskedelmi tevékenységünket. Ma már több mint 130 étterembe és üzemi konyhára is szállítjuk termékeinket, amelynek megfelelően egyre több ember színvonalas, egészséges étkeztetéshez járulunk hozzá.

Minden nap igyekszünk vásárlóinak és partnereinek a legtöbbet adni, így üzletpolitikánk során folyamatosan törekszünk az új, innovatív megoldásokra. Fontosnak tartjuk, hogy a Gábor Hentesben vásárolt termékek a lehető legtöbb gondot levegyék vásárlóink és séfjeink válláról, így nálunk a húsokat kérhetik szeletelve, kockázva, csíkozva, pácolva, klopfolva, kétszer klopfolva, vákuumcsomagolva, a hentesárukat pedig szintén igény szerint készítjük el számukra, azonban felárat nem számolunk fel a plusz szolgáltatásért. A Gábor Hentesben vásárolt húsokkal vásárlóinknak már csak az elkészítés öröme, és a lakomázás marad feladatul. Vásárlóink kényelméhez bővülő üzlethálózatunkkal is hozzájárulunk, így a város bármely pontjáról, immár négy boltunkkal, könnyen megközelíthetőek vagyunk.

Feldolgozási folyamat

Pin It on Pinterest