Ha egy kiadós vasárnapi ebédről, vagy egy gyors, de annál finomabb vacsoráról van szó, vásárlóink tudják, hogy a Gábor Hentes üzleteiben mindig színvonalas kiszolgálást, minőségi hústermékeket és a főzéshez szükséges minden segítséget megtalálnak. Hogy neked már csak a főzés öröme, a családnak pedig a lakomázás maradjon hátra, üzleteinkben kérheted a húsokat kockázva, csíkozva, klopfolva vagy akár kétszer klopfolva is.  Válogass több mint 150 termékből álló hentesáru kínálatunkból, vagy kísérletezz kedvedre mindig megújúló, saját gyártású termékeinkből!

Néhány népszerű termékünk

Eladott csirkemell

Megélezett kés

Elégedett vásárló

Elfogyasztott zsíroskenyér

Húst a húsboltból: nekünk fontos, hogy mi kerül az asztalra, hiszen alapelvünk, hogy üzleteinkben mindig minőségi és gondosan ellenőrzött körülmények között előkészített hús kerüljön.  A Gábor Hentes közel 30 éve nyitotta meg első üzletét Tatabányán. Ma a város négy pontján, Dózsakertben, Sárberekben, a Kodály téren, valamint frissen megnyitott, Vadász utcai boltunkban várjuk vásárlóinkat egyre bővülő termékkínálatunkkal.

Dózsakert

Első üzletünket 1992-ben kezdtük építeni, majd 1993-ban nyitottuk meg. Dózsakerti boltunkkal akkor óriási álmunkat válthattuk valóra, amely az elmúlt több mint 20 év során így végigkísérte tovább három üzletünk megnyitását, ezáltal pedig maga is számos felújításon és korszerűsítésen esett át. Boltunk, a könnyű megközelíthetőségnek köszönhetően, vásárlóink egyik kedvence.

Kodály tér

Kodály téri üzletünk attól igazán különleges, hogy boltunkban egy pecsenyesütő üzemeltetésével kínálunk vendégeinknek helyben sütött ízletes kóstolókat.  Legforgalmasabb boltunk a városrész egyik legjobban megközelíthető üzletsorán helyezkedik el, így vásárlóink gyalog és autóval is egyaránt könnyen megközelíthetnek minket.

Sárberek

Sárberki üzletünket 2016 őszén a korábbitól egy jóval nagyobb és korszerűbb épületben nyitottuk újra, amelybe, egy uniós konstrukción elnyert pályázatunk közreműködésével, nagykereskedelmi tevékenységünk is áthelyezésre került. Az üzlet előtt álló bika szobor kicsik és nagyok kedvence.

Vadász utca

Legfiatalabb üzletünk 2017 decemberében nyitottuk meg a Vadász utcában, így immár a város négy pontján elérhetőek vagyunk vásárlóink számára. Boltunk gyalog és autóval is egyaránt könnyen megközelíthető, hiszen a városrész központi üzletsorán kapott helyet. Gyönyörű eladótér és a rengeteg finomságot rejtő hűtőpult fényét található az üzletben.

Gábor Hentes Központi Üzlet

Gábor Hentes - Réti utca 32.

Gábor Hentes - Kodály Zoltán tér 9.

Gábor Hentes - Vadász utca 30/c

Pin It on Pinterest