Nagy örömünkre szolgál megosztani kedves vásárlóinkkal és olvasóinkkal, hogy márciusban a Gábor Hentes története egy nem kevesebb mint négy oldalas cikkben került bemutatásra a Forbes magazinban, illetve olyan nevek mellett szerepelhetett mint például az olimpiai aranyérmes Liu Shaolin Sándor vagy Michelisz Norbert.

Vállalkozásunk világháború előttre visszanyúló múltja, valamint hagyományőrző filozófiája (erről bővebb információ a Rólunk menüpont alatt olvasható) felkeltette egy olyan nívós üzleti lap, mint a Forbes szerkesztőségének a figyelmét is, akik a Startup Tanácsadás profi csapatán keresztül kerestek meg minket és bonyolították le velünk az interjút.

Örülünk, hogy a tudatos húsválasztás és a minőségi termékek iránti igény immár egyre inkább hírértékkel rendelkező téma, így ez a megtisztelő megkeresés számunkra egyben visszaigazolás is arra vonatkozóan, hogy a minőségi húsfeldolgozásra alapozott filozófiánk ( amelyet “Húst a húsboltból” szlogenünk is tükröz) vásárlóink és partnereink valós igényét szolgálja ki.

A március óta eltelt időben bebizonyosodott számunkra, hogy a Forbes cikk a Gábor Hentes számára csupán a kezdet volt, ugyanis a megjelenés további izgalmas együttműködést hozott a jövőre nézve, amelyekről hamarosan honlapunkon is beszámolunk.

 

Pin It on Pinterest